Unieke massage health club in Amsterdam

De massage is een onmisbaar onderdeel voor het leveren een betere sportprestatie. Zeker na het herstellen van een sportblessure. Als serieuze sporter zoekt u dan ook een goed opgeleide, gekwalificeerde en ervaren sportmasseur, zodat u op prettige en verantwoorde wijze uw doelen zult halen. Kom hiervoor naar The Athletic Club in Amsterdam, een nieuwe sfeervolle gymstudio waar een gedreven team van sportprofessionals en masseurs voor u klaar staat.

Massage door professionals

Of het nu om een sportmassage of relaxmassage gaat, weet dat u bij The Athletic Club in Amsterdam terecht kunt voor een volwaardige behandeling en begeleiding. Ons team is breed gespecialiseerd en (CIOS) opgeleid, in disciplines zoals medische fitness, sportmassage, fitness, krachttraining, vechtsport, yoga, urban workouts, bootcamps, hardlopen, pilates en nog veel meer.

Voorbeeld van een sportmassage

Een massage wordt gegeven om verscheidene redenen. Naargelang het doel verschilt de techniek en toepassing waarop deze massage wordt gegeven. Veelal zijn deze doelen het:

  • ontspannen van sporters;
  • behandelen van geïrriteerde pezen of aanhechtingen;
  • behandelen van chronische of acute spierblessures;
  • loswerken van verkrampte of verzuurde spieren;
  • soepel masseren van een gehele spier;
  • stimuleren van spieren tijdens gedwongen inactiviteit;
  • wegmasseren van verhardingen.

Massages en andere specialisaties

De massage is uiteraard slechts onderdeel van een compleet programma. Dit programma kan uiteenlopende trainingen en sporten bevatten. Zo verzorgen wij in onze sfeervolle jarentwintig sportclub ook yoga, pilates, bootcamp training, (kick)boksen, krachttraining, plyometrische training, spinning, cross fit, yoga, en running classes.