Snel in vorm met personal training

Bij The Athletic Club in Amsterdam krijgt u personal training in de exclusieve sfeer van een klassieke gymstudio. Gebaseerd op de roerige jaren twintig in Amerika, is deze premium health club compleet ingericht met de authentieke trainingtools van weleer: touwen, bruggen en ringen. Dit in combinatie met de kennis van nu, en de ervaring van uw gekwalificeerde personal trainer bereikt u steeds sneller en gemakkelijker een hoger niveau.

Gediplomeerde personal trainers

Er staat bij ons een breed gespecialiseerd team van personal trainers voor u klaar. Zij zijn opgeleid en ervaren in het geven van verschillende (personal) trainingen zoals krachttraining, plyometrische training, (kick)boksen, pilates, spinning, Cross Fit, yoga,HathaYoga, bootcamp training en hardlopen. Aan de hand van uw persoonlijke wordt planmatig gewerkt aan een optimale workout. Zo wordt u zo snel mogelijk fit, slank, sterk en gezond.

Personal trainingin het Vondelpark

Vanwege de ligging van The Athletic Club aan het Vondelpark kan uw personal training ook in de buitenlucht worden gegeven. Dan sport u in de dynamische, inspirerende omgeving van het historische park. Langere afstanden kunnen worden gerend, de robuuste bootcamp training is mogelijk en de buitenlucht zorgt voor een verfrissende training.

Personal training voor iedereen

Dankzij ons complete en veelzijdige aanbod van trainingen is het voor iedereen mogelijk om te profiteren van personal training. Zowel starters als ervaren, gedreven sporters krijgen hier voor een mooi tarief een 1-op-1 personal training. Jongeren, ouderen, mannen en vrouwen zijn van harte welkom.