Leuke running voor iedereen in het Vondelpark te Amsterdam

Heeft u niet echt genoeg aan running in uw eentje, of bent u zelfs aan het trainen voor een afstand of wedstrijd? Wilt u al een tijdje hardlopen, maar is de drempel om te beginnen nog even te hoog? Schrijf u in beide gevallen in voor onze running in het Vondelparkte Amsterdam. Werk aan een verbeterd uithoudingsvermogen, een hogere snelheid en een betere looptechniek. Een mooier lijfen gezonder levenliggen binnen handbereik.Boek nu een les of vraag naar informatie via onze contactgegevens.

Hoe werkt running in het Vondelpark, Amsterdam?

Regelmatig is The Athletic Club actief in het Vondelpark in Amsterdam. Hier verzorgen wij running voor enthousiaste sporters van verschillende niveaus. Zowel fanatieke als beginnende sporters van alle leeftijden komen aan hun trekken. Tijdens de running wordt er gewerkt aan essentiële onderdelen zoals looptechniek, snelheid, afstand en eventuele voorbereiding op wedstrijden. Het Vondelpark in Amsterdam inspireert hierbij.En anders doen onze professionele trainers dit wel voor u.

Professionele begeleiding bij running

Onze ervaren en gekwalificeerde trainers maken het verschil.Dit team is niet alleen gespecialiseerd in running, maar ook actief in andere vakgebieden. Zij brengen u op het juiste niveau door middel van intervaltrainingen, duurloop en andere relevante trainingen. Hetzij in het Vondelpark in Amsterdam, of in de exclusieve omgeving van onze gymstudio in art-decostijl. Hier staat ook geavanceerde cardio-apparatuur waarmee uw full body workout compleet wordt gemaakt.

Zo wordt u fitter, slanker, gezonder en vrolijker. Hetzij via een persoonlijke en gerichte aanpak onder begeleiding van een professionele personal coach, of in een kleine inspirerende groep van twee tot acht personen.