Professionele kickboxing in Amsterdam

The Athletic Club is een van de meest bijzondere plaatsen voor kickboxing in Amsterdam. Hier vindt u een gymstudio in de stijl van de roaring twenties in Amerika, compleet in art-decostijl. Hier wachten u nog gewoon klimrekken, touwen, ringen en andere authentieke training tools die de winnaars van vroeger hard maakten. Nieuwe winnaars staan al weer voor de deur. Bij The Athletic Club, in de Tesselschadestraat aan het historische Vondelpark.

Kickboxing privé of in een groep

Hier bij The Athletic Club in Amsterdam vind je de perfecte omgeving voor kickboksing. Desgewenst privé met je eigen personal trainer, of in een kleinere groep gedreven en competitieve kickboxers. Hier krijg je de robuuste kickboxing training die je nodig hebt, waar nodig uiteraard onder professionele begeleiding. In ons team in Amsterdam zitten dan ook ervaren toptrainers, speciaal opgeleid voor kickboxing.

Inhoudelijk: kickboxing training in Amsterdam

Kickboxing vereist een snelle toename aan spierkracht, snelheid, flexibiliteit, timing, concentratie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Kickboxing is dan ook een complete workout voor lichaam en geest. Extra kilo’s worden bovendien verbrand waardoor een atletischer figuur ontstaat. En door onder hoge intensiteit te touwspringen, sparren, trappen en te slaan, verbetert u uw snelheid en coördinatie. Met behulp van de speedsack, afwisselende sit- en push-ups, gooit u uw hele lichaam effectief in de strijd.

Trainingen naast kickboxing

Afzonderlijke trainingen leveren In combinatie veel voordeel op. Daarom verzorgt The Athletic Club in Amsterdam tevens plyometrische training, een vorm van functioneel trainen voor kracht en explosiviteit. En krachttraining: een workout voor sterkere spieren, extra weerstand, kracht en prestaties. En cross-fittrainingen voor uw complete fysieke ontwikkeling, net als atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Wilt u meer weten over onze trainingen voor kickboxing, neem dan nu contact met ons op.