FITNESS

Sneller, sterker, efficiënter. Je prestaties verbeteren aanzienlijk met de juiste workout. Wat ons betreft is krachttraining de basis voor een atletische levensstijl en een onmisbaar onderdeel van fitness. Met plyometrische training – erg populair bij topsporters – helpen we je het maximale uit je spieren te halen met het minimale risico op blessures. In overleg met onze trainers wordt een periodiseringsplan met reële doelstellingen samengesteld. Wij begeleiden, coachen en motiveren je die doelen te bereiken. Het hele lichaam wordt aan het werk gezet, met gebruik van extra weerstand of gewicht. De juiste houding, het activeren van zoveel mogelijk spieren en nadruk op de romp – The Athletic Club zorgt voor de optimale training. Uitdagend, effectief en resultaatgericht.

STRENGTH & CONDITIONING

Werken aan kracht, uithoudingsvermogen en conditie? Bij The Athletic Club hebben we hoogopgeleide experts in dienst die trainingen op maat in begeleiden. Dat betekent hard werken op hoog niveau in een fijne omgeving – resultaat gegarandeerd.

BODYBUILDING

Spieren opbouwen en het vetpercentage minimaliseren – bodybuilding is niet eenvoudig. Onze gecertificeerde trainers helpen je op een gezonde en effectieve manier aan je lichaam te werken met een zichtbaar gespierd resultaat.

SPINNING

Hard werken, flink zweten en altijd doorzetten. Spinning is een heftige workout, waarmee je ontzettend veel calorieën kunt verbranden. Je valt af, verbetert je conditie en wordt steeds sneller en sterker. De opzwepende muziek en de motiverende trainer zorgen ervoor dat je alles uit jezelf haalt. Volg de instructeur over heuvels en vlaktes, naar bergtoppen en door tijdritten en intervaltrainingen. Je gaat ontzettend snel vooruit, zonder de zaal te verlaten.

TRIATHLON

The Athletic Club beschikt over de prefecte locatie voor een multiworkout training, zowel binnen als buiten. Onze gespecialiseerde trainers helpen triathlonners de prestaties systematisch te verbeteren op alle drie de onderdelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

RUNNING

Hardlooptrainingen zijn intensief en perfect te combineren met indoor workouts. We starten met aandacht voor techniek en houding, als de basis goed is kunnen we doorpakken met duur- en intervaltraining. Staat er een hardloopwedstrijd of marathon op het programma, of wil je gewoon extra kilometers maken? De loopexpert van The Athletic Club staat voor je klaar en helpt je reële doelen te stellen en te bereiken. Gewoon lekker buiten in het Vondelpark of in de club.

SPORT SPECIFIC

Nog beter worden in je favoriete sport? Afhankelijk van welke skills je nodig hebt, helpen onze trainers je behendiger, sneller en/of sterker te worden. Met een persoonlijk plan opgesteld door een van onze uitstekende trainers liggen jouw doelen binnen handbereik.

FITKIDS


Gezond en fit zijn is belangrijk voor alle leeftijden, daarom heeft The Athletic Club ook lessen voor kinderen. Onder begeleiding van een gespecialiseerde trainer maken ze op een speelse manier kennis met het brede aanbod op het gebied van sport en lichaamsbeweging. Van fitness tot kickboxen en van yoga tot hardlopen – de mogelijkheden zijn eindeloos.