Unieke personal training studio

Onze exclusieve personal trainings studio is gebaseerd op de roaring twenties.Zodoende is The Athletic Club een compleet uitgeruste, klassieke health club in art-decostijl. U waant zich weer heel even in vervlogen tijden,waarin kampioenen nog werden gevormd door hard werk en eerlijke trainingtools. Zoals ringen, touwen en klimrekken. Onze personal trainings studio laat deze historie weer herleven. Omdat het werkt.Zeker in combinatie met de moderne expertise van nu en deondersteuning van breed gespecialiseerdetrainers.

Personal trainings studio voor alle trainingen

Geheel zoals u van een premium health club in Amsterdam mag verwachten,bieden wij u een compleet programmaaan trainingen. Gekwalificeerde trainers helpen u hiermee om af te vallen, fit te worden, spieren te ontwikkelen of optimale prestaties te behalen.Een-op-een, wat zorgt voor een prettigere, snellere en complete vooruitgang die is gebaseerd op uw eigen doelstellingen.

Personal training studio met een missie

De missie van onze personal trainings studiois het creëren van atleten op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.Dit doen wij bijvoorbeeld met yoga, pilates, spinning, cross fit, krachttraining, plyometrische training, bootcamp training, (kick)boksing en running classes. Niet alleen in de studio zelf, maar ook in het historische Vondelpark; een al even sfeervolle en inspirerende omgeving.

Privé of in een groep

In The Athletic Club in Amsterdam herkentu de ideale personal trainings studio. U krijgt hier een kwalificeerde personal trainer, van wiens jarenlange ervaring, diplomering en expertise u profiteert. Dit op basis van uw persoonlijke doelen, in een sfeervolle en discrete omgeving. Heeft u iets met de inspiratie en competitie die vaak leeft in een kleinere groep, dan laten wij 2 tot 8 andere sporters u vergezellen in onze personal trainings studio.