Perfecte personal training in Oud-Zuid

Met uw eigen personal trainer in Oud-Zuid zult u veel sneller uw doelen bereiken. Deze resultaten zijn immers gebaseerd op uw eigenconditie, persoonlijke doelen en voorkeuren. The Athletic Club in Oud-Zuid helpt u binneneen op maat opgesteldepersonaltraining, in de aangename privésfeer van onze klassieke gymstudio, of in de historische omgevingvan het Vondelpark. Onze club is een eerlijke, prettige omgeving in de art-decostijl vande klassieke gymstudio van de roerige jaren twintig.

Personal trainers in alle disciplines

Zoals u weet bestaan er vele soorten effectieve trainingen. Sommige zullen beter bij u passen dan anderen. Daarom voorziet onze personal trainging in alle verschillende disciplines. Zo zijn onze personal trainers in Oud-Zuid bijvoorbeeld gespecialiseerd in Cross Fit,Yoga, Pilates, spinning, hardlopen, krachttraining, plyometrische training, bootcamp training en (kick)boksing.

Kleine groepofpersonal fitnesstrainer

U krijgt natuurlijk de onverdeelde aandacht van uw personal trainer. U zult met hem planmatig werken aan uw persoonlijke doelstellingen. Bent u echter ook incidenteel geïnteresseerd in het profiteren van de teamgeest en focus van andere sporters, dan kunt u ook terecht in een kleine groep van twee tot acht sporters.

Historie personal training

Veel is veranderd op het gebied van personal training. Maar dit heeft tevens uitgewezen hoe waardevol de klassieke gymstudio nog altijd is. Waar touwen, ringen, klimrekken en andere authentieke training toolsnog gewoon worden gebruikt. Niet voor niets heeft het trainen in dergelijke gymstudio’s in Amerika de grootste kampioenen opgeleverd. Dat moet ook in Oud-Zuid kunnen.

Dus of u met personal training in Oud-Zuid nu uw gezondheid, fitheid, lichamelijke klachten of uiterlijk wilt verbeteren, The Athletic Club in Oud-Zuid creëert Amsterdamse atleten op ieder vlak.Van beginners tot gematigde en zelfs fanatiekesporters.