Hi, wij zijn The Athletic Club!

The Athletic Club is in 2012 opgericht door Mo Achahboun en in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. De chique health club combineert een gym met authentieke methoden en de beste trainers met luxe van het hoogste niveau en persoonlijke aandacht.

 

Mo heeft een brede achtergrond, waarbij sport en motivatie altijd een belangrijke rol hebben gespeeld. Naast sportclubeigenaar is hij personal trainer en topsportbegeleider. Ook was hij als coach en trainer betrokken bij het SBS6 programma De Afvallers en zat hij regelmatig als deskundige aan de desk bij Shownieuws.

Tijdens zijn internationale werk als personal trainer maakte hij kennis met een wereld van ongekende luxe. Het inspireerde hem tot het oprichten van The Athletic Club, de meest luxueuze gym van Amsterdam. Mo is regelmatig in de media te zien als expert en werkt nog dagelijks als trainer in zijn eigen club.

 

The Athletic Club Vondelpark | T: 020 6120379 | info@athleticclub.nl

Vrijblijvend meer informatie?

Naam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Geïnteresseerd in:

Join the club!

Bereik je doelen samen met onze (bachelor plus) gecertificeerde personal coaches die je fysiek en mentale weerbaarheid naar een hoger plan brengen. Meld je dus aan om je atletisch vermogen weer een boost te geven!

 Private lockers

 Fruit van het huis

Rustige sfeer

Tussentijdse metingen

 Was- en handdoekenservice

 Groepslessen op aanvraag

Bachelor (plus) gekwalificeerde personal trainers

Al onze pakketten zijn beschikbaar i.c.m. bedrijfsfitness, de ideale mix voor effectief management!