Kosten personal training The Athletic Club Amsterdam

Wilt u sporten onder begeleiding van een personal trainer? The Athletic Club Amsterdam is hierin gespecialiseerd! In onze door de roaring 20’s geïnspireerde gymstudio in art-decostijl aan het Vondelpark worden eerlijke resultaten behaald, net als vroeger. Hier bewijzen wij dat klimrekken, ringen, touwen en andere authentieke training tools nog altijd meerwaarde hebben. Ze maken uw training gezond, leuk en effectief.

Uw personal trainer

Het is uw geld, en het is úw personal trainer bij The Athletic Club Amsterdam. Uw persoonlijke doelen staan dan ook centraal; uw conditie, fitheid, gezondheid en voorkeuren. Daarom bieden wij u personal trainers die u vanuit hun eigen discipline begeleiden op de wijze die het best past bij uw lichaam, conditie en mentaliteit. Met behulp van uiteenlopende oefeningen en trainingen. Voor relatief lage kosten.

Personal trainers in alle disciplines

Hoe laag de kosten effectief zijn, merkt u zodra u aan de slag gaat met uw gespecialiseerde personal trainer. Dankzij zijn of haar ervaring en behaalde diploma’s traint u op een manier die goed voelt, lichamelijk en geestelijk. Naast het functionele trainingsgedeelte maken we gebruik van geavanceerde cardio-apparatuur die uw full body workout compleet maakt. Mogelijke trainingen zijn cross fit, (kick)boksen, plyometrische training, krachttraining, pilates, spinning, yoga, bootcamp, cross fit, hatha yoga en running classes.

Lage kosten: personal training voor iedereen

U zult merken dat de effectiviteit van het trainen met een personal trainer tegen de kosten opweegt. The Athletic Club biedt veel verschillende trainingen en mogelijkheden. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om tegen lage kosten de allerbeste personal trainer te krijgen. Serieuze sporters, jongeren, ouderen, mannen en vrouwen; iedereen krijgt de beste behandeling. Een-op-een, in een kleine groep, binnen of buiten in het historische Vondelpark. Informeer bij ons naar de prijzen en mogelijkheden!