Eén van de bijzonderste Gyms in Amsterdam

The Athletic Club is een van de bijzonderste Gyms in Amsterdam. Deze nieuwe premium ‘healthclub downtown’ is anders: ingericht zoals in de roaring 20’s, in art-decostijl en met de werkelijke training tools van de klassieke gymstudio. Slechts één apparaat staat hier in Amsterdam echt centraal: uw lichaam, dat fit, slank en gezond wordt. Breng dus een bezoek aan onze stijlvolle club in de Tesselschadestraat 1D, aan de rand van het historische Vondelpark.

Anders dan andere gyms in Amsterdam

Aan de touwen, ringen, klimrekken en andere authentieke training tools ziet u meteen dat The Athletic Club anders is dan andere gyms in Amsterdam. Hier wordt nog de ouderwetse klassieke functionele workout gegeven, maar natuurlijk wel met alle moderne kennis van nu. In al die jaren heeft de ouderwetse training nooit aan waarde en effect ingeboet. U bereikt hiermee uw persoonlijke doelstellingen op gezonde, snelle en prettige wijze. Of u nu een gematigd of gevorderd sporter bent.

Gyms in Amsterdam: trainers

In onze club staat een team van ervaren, gediplomeerde trainers klaar, precies zoals u mag verwachten van een van de meest vooruitstrevende gyms in Amsterdam. De trainers uit dit breed gedisciplineerde team begeleiden u in kleine groepen van twee tot acht sporters, of een-op-een. Trainingen zijn onder meer Cross Fit, fitness, yoga, running classes, spinning, bootcamp training, krachttraining, plyometrische training en (kick)boksen.

Buitengyms in Amsterdam!

Weinig gyms in Amsterdam hebben zo’n fraaie ligging als The Athletic Club. Het dynamische en inspirerende Vondelpark dat naast de studio ligt leent zich natuurlijk uitstekend voor buitentrainingen. Hier zijn wij dan ook regelmatig te vinden. Een stap uit de deur is vrijwel een directe stap in het Vondelpark. Een goede eerste stap. Nu de rest nog!