De échte bootcamp workout

Met onze bootcamp workout haalt u het beste uit uzelf. Geen moderne apparaten, moderne foefjes, of teveel comfort. Juist deze robuuste training in de buitenlucht maakt u fysiek én mentaal sterker. Dit merkt u niet alleen zelf, maar is ook te zien voor de mensen om u heen. Bij onze bootcamp workout draait alles om het echt fit worden, op een verantwoordelijke manier.

The Athletic Club in Amsterdam heeft hiervoor de beste hoogopgeleide trainers in huis. En nog belangrijker: de perfecte ligging. Want hier aan de rand van het Vondelpark hebben wij de ideale omgeving voor u om fit te worden zoals winnende sporters en atleten dat al eeuwenlang doen. Breng met deze bootcamp workout ook uw lichaam tot leven.

Het succes van de bootcamp workout

De bootcamp workout is een bewezen methode. Al jaren is deze ‘standaard practice’ in de bootcamps van het Amerikaanse leger. Sinds enkele jaren geleden is de bootcamp workout ook ontdekt door mensen buiten het leger. Door buiten in de natuur te hardlopen, fitnessoefeningen te doen en flink af te zien maak je gebruik van de omgeving, in plaats van andersom. De resultaten zijn dan ook merkbaar: u wordt gezonder, scherper en vrolijker van geest.

Bootcamp workout voor iedereen?

U hoeft geen afgetrainde soldaat te zijn om te beginnen aan onze bootcamp workout. Iedereen moet immers ergens beginnen. De bootcamp workout van The Athletic Club in Amsterdam is dan ook geschikt voor iedereen. Wij begeleiden u in het vervullen van uw persoonlijke doelstellingen, door u een stevige doch toegankelijke bootcamp workout te geven.