In balans met Yoga

Hoewel onze club in Amsterdam geïnspireerd is door de roaring twenties, ingericht in de art-decostijl en de look & feel heeft van een klassieke gymstudio, behoort ook yoga tot onze vele specialisaties. Voor échte rust, balans en fysieke gezondheid is mentale gezondheid ook onmisbaar. Het is dan ook onze missie om u zowel lichamelijk als geestelijk tot atleet te vormen. Onze klimrekken, ringen, touwen en andere authentieke training tools wisselen wij dan ook moeiteloos af met yoga. Een goed opgeleid en breed gedisciplineerd team van trainers staat u bij en helpt u de stilte te ervaren van het huidige moment.

Soorten Yoga

Er zijn inmiddels veel verschillende soorten yoga, zoals Urban Yoga, Hatha Yoga en Power Yoga. Allemaal behoren deze stijlen tot het scala disciplines van uw trainers bij The Athletic Club in Amsterdam. Voor iedereen zijn deze yogalessen toegankelijk. Of u nu wel of geen yoga-achtergrond, lenigheid of flexibiliteit bezit, wees welkom in onze ‘premium health club’.

Over onze yoga lessen in Amsterdam

De Hatha Yoga die wij verzorgen is rustigvan aard.Maximaal 4 tot 5 houdingen (asana’s) komenaan bod. Ontspanning wordt bereikt door ademhalingstechnieken en bewustwording van de energiecentra in het menselijk lichaam(chakra’s).Tijdens deze prettigeyoga lessen maakt u deel uit van een groep van ongeveer 6 personen, zodat u de persoonlijke begeleiding en aandacht krijgt die u nodig heeft.Ook zijn er yoga lessen speciaal voor kinderen en jongeren.

Onze lessen worden verzorgd in de sfeervolle healthclub of buiten in het historische Vondelpark, waarnaast wij zijn gevestigd.