In balans met Pilates

Met Pilates gaat u terug naar de basis. Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. The Athletic Club in Amsterdam is de perfecte omgeving hiervoor. In deze klassieke art-decostijl van onze premium health club vindt u de authentieke training tools van weleer, en de deskundige trainers van nu. Samen werken wij toe naar een sterk, slank en fit lichaam.

Hoe steekt Pilates in elkaar?

Het lichaam is een samenhangend geheel en daar hoort een samenhangende training bij. Vanuit die gedachte is Pilates ontwikkeld, de oefening die op het gehele lichaam is gericht. Uit de ultieme balans tussen lichaam en geest, kracht, controle en flexibiliteit ontstaat een gezond en fit lichaam.

Is Pilates iets voor u?

Het is nuttig om u af te vragen welke trainingsmethoden bij u passen. Gelukkig is Pilates voor iedereengeschikt. Of u nu simpelweg bewust met uw lichaam wilt omgaan, uw spieren in balans wilt brengen, afvallen, uw houding verbeteren of eenvoudigweg zorgen voor een fitter gevoel, Pilates is voor u. Ongeacht uw conditie of leeftijd.Zodoende bezoeken zowel jongeren als ouderen, heren en vrouwen The Athletic Club in Amsterdam.

Pilates: privé of in een groep?

U kunt onze Pilates training in alle vormen krijgen. Zowel in kleine groepen van 2 tot 8 personen, als in een privétraining onder begeleiding van uw eigen ervaren personal trainer. Andere mogelijke trainingen zijn cross fit, spinning, yoga, bootcamp training, running classes, (kick)boksen, krachttraining en plyometrische training.