Gespecialiseerde personal trainer voor fitness in Amsterdam

Zonder personal trainer fitnessen is altijd mogelijk, maar nooit 100% optimaal. Mét een personal trainer gaat u echter optimaal vooruit, volgens een strak plan. Dit is gezonder, prettiger en bovendien leuker. U profiteert ook van de ervaring en mentale ondersteuning van uw personal trainer. Welbeschouwd is een personal fitness trainer dus veel voordeliger.

Reden genoeg om de The Athletic Club in Amsterdam te bezoeken. Want hier zijn de beste personal trainers van de fitnesswereld actief. Goed opgeleide en ervaren instructeurs, die breed gespecialiseerd zijn in fitness en verwante trainingen zoals krachttraining. Tevens beschikt onze club over diëtisten en andere experts. Neem hiervoor nu contact met ons op of kom eens langs voor prettig gesprek of training.

Personal trainer in een authentieke fitnesszaal

Er is geen mooiere omgeving fitness te beoefenen dan The Athletic Club in Amsterdam. Hier in onze klassieke roaring twenties sfeer vindt u nog de authentieke training tools van vroeger, en de successen die hierbij hoorden. Uw personal fitness trainer laat u hiermee resultaten behalen zoals vroegere kampioenen dit ook deden: met klimrekken, touwen, ringen en andere relevante middelen. Een effectieve én gezonde manier.

Naast het functionele trainingsgedeelte bieden wij u geavanceerde cardio-apparatuur voor het compleet maken van uw full body workout.

Kleine groep of personal fitness trainer

U heeft de onverdeelde aandacht van uw personal trainer. Met hem of haar werkt u aan uw persoonlijke doelstellingen. Wilt u juist profiteren van de teamgeest en drive van andere fitnessbeoefenaars, dan maken wij het ook mogelijk voor u om in kleine groepen te trainen.