Kosten personal trainer

Voor zeer lage kosten krijgt u de begeleiding van een personal trainer in The Athletic Club te Amsterdam. In deze door de roaring 20’s geïnspireerde gymstudio in art-decostijl worden eerlijke resultaten behaald, net als vroeger. Hier bewijzen wij dat klimrekken, ringen, touwen en andere authentieke training tools nog altijd meerwaarde hebben. Ze maken uw training gezond, leuk en effectief.

Uw kosten: úw personal trainer

Het zijn uw kosten, en het is úw personal trainer bij The Athletic Club in Amsterdam. Uw persoonlijke doelen staan dan ook centraal; uw conditie, fitheid, gezondheid en voorkeuren. Daarom bieden wij u personal trainers die u vanuit hun eigen discipline begeleiden op de wijze die het best past bij uw lichaam, conditie en mentaliteit. Met behulp van uiteenlopende oefeningen en trainingen. Voor slechts zeer lage kosten.

Personal trainers in alle disciplines

Hoe laag de kosten effectief zijn, merkt u zodra u aan de slag gaat met uw gespecialiseerde personal trainer. Dankzij zijn of haar ervaring en behaalde diploma’s traint u op een prettige manier die goed voelt, lichamelijk en geestelijk. Naast het functionele trainingsgedeelte maken we gebruik van geavanceerde cardio-apparatuur die uw full body workout compleet maakt. Mogelijke trainingen zijn cross fit, (kick)boksen, plyometrische training, krachttraining, pilates, spinning, yoga, bootcamp, cross fit, hatha yoga en running classes.

Lage kosten: personal trainer voor iedereen

De rijkdom aan verschillende trainingen maakt het voor iedereen mogelijk om voor lage kosten een personal trainer te krijgen. Serieuze sporters, jongeren, ouderen, mannen en vrouwen; iedereen krijgt de beste behandeling. Een-op-een, in een kleine groep, binnen of buiten in het historische Vondelpark.